OVER T&S ZORGONDERZOEK

Ik ben Liesbeth Smeets en ik heb in 2005 T&S Zorgonderzoek opgericht. In de jaren '90 ben ik afgestudeerd aan de RijksUniversiteit Leiden als psycholoog met als afstudeerrichting  ‘Methoden en technieken van toegepast sociaal wetenschappelijk onderzoek’. Hierna heb ik een promotie afgerond aan de UVA en ben jaren werkzaam geweest als onderzoeker/beleidsadviseur bij universiteiten, academische medische centra en andere kennis- en zorginstellingen.
Door deze jarenlange ervaring heb ik de opleiding en ervaring om u te helpen met uiteenlopende typen onderzoek en projectmatig werken.  Bij T&S Zorgonderzoek kunt u terecht voor deskundig en verantwoord onderzoek.

 

Gebruikswaarde

Ik ben ervan overtuigd dat een goed onderzoek de opdrachtgever een antwoord oplevert, waarmee hij iets kan. Wat voor soort onderzoek ik ook verricht, altijd staat de toegevoegde, concrete gebruikswaarde van mijn opdrachtgever centraal.

 

Betrokken

T&S Zorgonderzoek voelt zich betrokken bij de opdrachtgevers, bij de maatschappij. Deze betrokkenheid strekt zich uit naar kinderen in ontwikkelingslanden. Ik doneer daarom sinds januari 2006, 5% van het uurtarief aan goede doelen die zich hiervoor inzetten. De jaarrekeningen doen hiervan verslag.
Overige betrokkenheid:

♣ Vrijwilliger vluchtelingenwerk

♣ Bestuurslid (penningmeester) Haags VrouwenNetwerk (HVN), een zakelijk netwerk voor hogeropgeleide vrouwen (2007,2008).
Algemeen coördinator van de conferentie ‘Next generation: de emancipatie van hogeropgeleide vrouwen’ . Dit congres werd in het kader van de internationale vrouwendag op 5 maart 2007 in het Haagse gemeentehuis gehouden

 

 

 

 

Academisch Centrum voor Tandheelkunde (ACTA)
Academisch Centrum voor Tandheelkunde (ACTA)
Lees meer
Afdeling Psychiatrie, LUMC
Afdeling Psychiatrie, LUMC
Lees meer
Kennis- en adviescentrum Impact
Kennis- en adviescentrum Impact
Lees meer

Expertisecentrum Forensische Psychiatrie
Expertisecentrum Forensische Psychiatrie
Lees meer